Ιστορία


Το Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 στο Καμάρι Σαντορίνης και επισήμως υπάρχει από τις αρχές της δεκαετίας του '70.

Λίγα χρόνια αργότερα το Ελληνικό κράτος παραχωρεί έκταση με σκοπό την χρήση της για την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και έτσι η ομάδα μας αποκτά το δικό της γήπεδο. 

Από τότε και για αρκετά χρόνια έδινε δυναμικά το παρόν στις ποδοσφαιρικές κατηγορίες των Κυκλάδων σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Το 2009 η ομάδα μας περνά στην σύγχρονη εποχή της μιας και έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, επαναδραστηριοποιείται καθώς την ίδια χρονιά η φυσική της έδρα θα είναι το πρώτο γήπεδο στο νησί το οποίο θα διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα.

Κορυφαία στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας αποτελεί η ανάδειξη της ως νταμπλούχος Κυκλάδων για 1η φορά στην ιστορία της την αγωνιστική περίοδο 2017-18. 

Την ίδια χρονιά η ομάδα μας πανηγύρισε την άνοδο της στην Γ' Εθνική κατηγορία και την συμμετοχή της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας γράφοντας με χρυσά γράμματα το ονομά της στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου μιας και είναι η 1η ομάδα από το νομό μας που το καταφέρνει.

Το σήμα της Θύελλας Καμαρίου απεικονίζει το νησί της Σαντορίνης με λευκό χρώμα μέσα σε έναν συνδυασμό κόκκινου και μπλε χρώματος που αποτελούν και τα βασικά χρώματα της ομάδας μας.

Η Θύελλα Καμαρίου τη φετινή σεζόν συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής κατηγορίας και στο Κύπελλο Ελλάδας καθώς και στα ηλικιακά πρωταθλήματα Κ18, Κ16, Κ14 και Κ12.

Η ομάδα μας αγωνίζεται στη φυσική της έδρα που είναι το Δ.Γ. Καμαρίου.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US