Σάββατο, 15 Απριλίου 2017 13:42

Άριστες εντυπώσεις άφησε ο Κέβιν Κόντρα

Το μέλλον σου δικό σου, η υπερηφάνεια δική μας!

Η FDE σε συνεργασία με την Ισπανική AFA, διοργάνωσε δοκιμαστικά που είχαν σαν στόχο να προάγουν τον άνθρωπο μέσα από τον αθλητισμό, υποστηρίζοντας τη συνολική ανάπτυξη της προσωπικότητας του αθλητή μέσα από εξειδικευμένες προπονήσεις, με βάση το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου.

Σημαντική στιγμή για την εταιρεία είναι η συνεργασία της με την ακαδημία Βορείων Προαστείων COSMOS, στα γήπεδα της οποίας πραγματοποιήθηκε και το trial.

Η ακαδημία COSMOS υποστήριξε την φιλοσοφία της FDE την ίδια ώρα που συμμερίζεται την αγωνία για ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Τα δοκιμαστικά αφορούσαν παιδιά ηλικίας 8-19 ετών, που αγαπούν το άθλημα και στοχεύουν στο επόμενο βήμα: τα ταξίδια στην Μαδρίτη το καλοκαίρι, εμπειρία μοναδική και αξέχαστη για όσους την έχουν ζήσει.

Μέσα σε αυτά τα παιδιά που έλαβαν μέρος ήταν και ο δικός μας τερματοφύλακας Κέβιν Κόντρα, ο οποίος ύστερα από κινήσεις που έκανε ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας μας κ. Φουστέρης Βαγγέλης, δοκίμασε και δοκιμάστηκε σε υψηλό επίπεδο αποκτώντας εμπειρίες και εικόνες που θα του φανούν χρήσιμες στο ποδοσφαιρικό του μέλλον!

Ο Κέβιν ανανέωσε το ραντεβού του με τους ανθρώπους του trial για το άμεσο μέλλον και τώρα σηκώνει μανίκια, φοράει γάντια και ρίχνεται με νέα οπτική στη προπόνηση του!

Το όλο γεγονός είναι από μόνο του σημαντικό αλλά σίγουρα αποκτά άλλη διάσταση όταν ένα από τα ονόματα των ομάδων που είχαν ''μάτια'' στο συγκεκριμένο trial ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης...

Το Δ.Σ. της ομάδας μας πιστό στο όραμα του και την φιλοσοφία του που έχει να κάνει με τις ακαδημίες και το μέλλον της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν τον Κέβιν να ζήσει αυτή την υπέροχη εμπειρία!

Το μέλλον δικό σου Κέβιν, η υπερηφάνεια δική μας!

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US