Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 14:21

Δεν... ''μένουν στα λόγια'' οι Βετεράνοι μας!

Ακόμη μια φιλανθρωπική δράση ετοιμάζουν οι Βετεράνοι μας!

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στις 18.00 οι Βετεράνοι μας θα δώσουν ένα φιλικό αγώνα για την γνωστη ομάδα "Ας μη μείνουμε στα λόγια!" που αυτή την φορά , η νέα Δράση, θα πραγματοποιηθεί στην Σαντορίνη ! 
Σε συνεργασία με την Πίστη θα φιλοξενηθούν στο νησί μας 30 παιδιά που έχουν ήδη γινει καλά με τις οικογενειές τους. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βετεράνων μας:
H εθελοντική ομάδα «Ας μη μείνουμε στα λόγια!» είναι πλέον γνωστή στη Σαντορίνη και έχει αρκετά μέλη απ’ το νησί μας ! Με την ευκαιρία όμως, για όσους δεν γνωρίζουν, να τους πληροφορήσουμε ότι η συγκεκριμένη ομάδα  δρα μέσω του facebook και απαρτίζεται από 40 ενεργούς εθελοντές και περίπου 7.000 μέλη. Σκοπός της η φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο και νοσηλεύονται στις ογκολογικές κλινικές όλης της χώρας. 


Τα τελευταία χρόνια, γίναμε μέλλος κι εμείς, οι «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ & ΦΙΛΟΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ», και στηρίζουμε με μεγάλη μας χαρά όλες τις δράσεις της, γιατί ….ο Αθλητισμός δεν είναι απλά μόνο γήπεδα, μπάλες, κερκίδες, σκορ κτλ αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ μας !  Όπως επίσης είναι και ο Εθελοντισμός ! 
Η νέα δράση της ομάδας μας «Ας μη μείνουμε στα λόγια!» είναι πρωτότυπη,  ξεφεύγει από τις γνωστές γραμμές μας και «παίζεται εκτός έδρας», για να χρησιμοποιήσουμε κι έναν ποδοσφαιρικό όρο…


Αυτή τη φορά σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι για τα παιδιά που έχουν γυρίσει στα σπίτια τους, μετά από την δύσκολη μάχη, γερά και γεμάτα όνειρα, και τις οικογένειές τους φυσικά, που σαν βράχοι πάλεψαν μαζί τους για να βγούνε νικητές!  

Και τι καλύτερο από ένα ταξίδι στο όμορφο νησί μας !!! Καλεσμένοι μας θα είναι 30 παιδιά του συλλόγου “Πίστη”, συλλόγου γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία , και το ταξίδι τους στη Σαντορίνη έχει οριστεί για 14-16 Οκτωβρίου !


Στόχος μας είναι αυτό το ταξίδι να είναι ανέμελο, με παιχνίδι βόλτες και πολλή διασκέδαση, χωρίς όμως οι οικογένειες να επιβαρυνθούν  οικονομικά ! Κάποιοι από εμάς, μέλη της ομάδας στη Σαντορίνη, έχουν έρθει σε επαφή με πολύ κόσμο στο νησί, και η απήχηση ήταν θετική κι αρκετά μεγάλη. Από μεγάλους επιχειρηματίες ως και απλούς ιδιώτες. Έτσι ως τώρα έχουν εξασφαλιστεί από χορηγίες σε χρήματα (σε τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου «Πίστη») και υπηρεσίες εδώ στο νησί για όταν με το καλό θα έρθουν, σχεδόν τα πάντα !!! Αυτό το «σχεδόν» έχει να κάνει με κάποιο ποσό που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα για να καλυφθεί το κόστος των εισιτηρίων τους και κάποια άλλα μικροέξοδα. 


Εμείς λοιπόν, οι «ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ & ΦΙΛΟΙ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ», καλούμε όλο τον κόσμο της Σαντορίνης, μικρούς και μεγάλους, να παρευρεθούν την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο Δ.Γ. Καμαρίου, να παρακολουθήσουν τον φιλικό αγώνα που θα δώσουμε για την οικονομική στήριξη της συγκεκριμένης δράσης ! 
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη !!! Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους, αλλά είμαστε φανατικοί υποστηρικτές της άποψης ότι αν όλοι κάνουμε κάτι «λίγο & μικρό» σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι «μεγάλο & πολύ» !!! Η χαρά και τα χαμόγελα αυτών των παιδιών, αυτών των μικρών ηρώων, θα είναι το καλύτερο και το σημαντικότερο γκολ που θα έχουμε βάλει ποτέ, αλλά για να επιτευχθεί χρειαζόμαστε την στήριξη όλων !


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 6.00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ Δ.Γ. ΚΑΜΑΡΙΟΥ ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΗΡΩΕΣ !

 

το Δ.Σ των «ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΑΜΑΡΙΟΥ»

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US