Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 11:30

Η ιστορία μας είμαστε ΕΜΕΙΣ!

Το Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ δημιουργήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '60 στο Καμάρι Σαντορίνης και επισήμως υπάρχει από τις αρχές της δεκαετίας του '70. 

Λίγα χρόνια αργότερα το Ελληνικό κράτος παραχωρεί έκταση με σκοπό την χρήση της για την κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου και έτσι η ομάδα μας αποκτά το δικό της γήπεδο.
Από τότε και για αρκετά χρόνια έδινε δυναμικά το παρόν στις ποδοσφαιρικές κατηγορίες των Κυκλάδων σημειώνοντας σημαντικές διακρίσεις.

Το 2009 η ομάδα μας περνά στην σύγχρονη εποχή της μιας και έπειτα από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΚ, επαναδραστηριοποιείται καθώς την ίδια χρονιά η φυσική της έδρα θα είναι το πρώτο γήπεδο στο νησί το οποίο θα διαθέτει τεχνητό χλοοτάπητα.
Κορυφαία στιγμή της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας μας αποτελεί η ανάδειξη της ως φιναλίστ στον θεσμό του Κυπέλλου ΕΠΣΚ την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Το σήμα της ομάδας μας απεικονίζει το νησί της Σαντορίνης με λευκό χρώμα μέσα σε έναν συνδυασμό κόκκινου και μπλε χρώματος που αποτελούν και τα βασικά χρώματα της ομάδας μας.

Η Θύελλα Καμαρίου τη φετινή σεζόν συμμετέχει στα Πρωτάθληματα Α’ Κατηγορίας Κυκλάδων καθώς και στα ηλικιακά πρωταθλήματα Κ18, Κ14 και Κ12.
Η ομάδα μας αγωνίζεται στη φυσική της έδρα που είναι το Δ.Γ. Καμαρίου.

Στην προσπάθεια της ομάδας μας να συλλέξει αρχειακό υλικό που αφορά στην ιστορία του σωματείου μας, παρακαλούνται όλοι οι φίλοι της Θύελλας Καμαρίου που έχουν στη κατοχή τους αναμνηστικές φωτογραφίες καθώς και αντικείμενα της ομάδας μας, να επικοινωνήσουν με το γραφείο Τύπου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να απευθυνθούν στα μέλη του εκάστοτε Δ.Σ.

Οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την έκδοση επετειακού λευκώματος της ομάδας μας καθώς και τα αντικείμενα (φανέλες, μετάλια, αναμνηστικά διπλώματα, κλπ.) εφ’ όσον είναι ικανοποιητικά σε αριθμό θα εκτεθούν σε έκθεση για την ιστορία της ομάδας μας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US