Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018 07:09

Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι μας

Σε μια πολύ όμορφη βραδιά το τμήμα Παλαιμάχων μας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των Παλαιμάχων μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30/1/18, στον πολύ ζεστό και φιλόξενο χώρο του κτήματος ''Ωκεανίδες'' στον Μονόλιθο.

Οι Παλαίμαχοι παιχτες της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να τα πουν και εκτός γηπέδου με το κλίμα να είναι άκρως οικογενειακό, με τα αστεία και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν...

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Λυγνός Γιάννης ο οποίος πέτυχε το φλουρί και κέρδισε μια δωροεπιταγή από τα καταστήματα Admiral.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι Παλαίμαχοι της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν αλλά και να ''καταστρώσουν'' τα σχέδια τους εν' όψει ενός πολύ σημαντικού φιλικού αγώνα ο οποίος θα λάβει χώρα μέσα στο μήνα Μάρτιο στο ΔΓ Καμαρίου.
Το όνομα του αντιπάλου θα είναι ένα από τα πιο ''ηχηρά'' και ιστορικά σωματεία που έχουν επισκεφθεί ποτέ το νησί μας και θα ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες εβδομάδες.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας που εκπροσωπήθηκε από τον Γ.Γ. του κ. Βαγγέλη Φουστέρη, εύχεται στο τμήμα Παλαιμάχων του καλή χρονιά με υγεία και όμορφες στιγμές όπως επίσης και ευχές για την συνέχιση του φιλανθρωπικού του έργου!

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά εδώ...

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US