Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 16:34

Σας καλωσορίζουμε στο νέο μας χώρο!

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στον νέο μας χώρο!

Οι εποχές προστάζουν ανανέωση σε όλους τους τομείς και σε όλα τα τμήματα που αποτελούν έναν ''ζωντανό'' οργανισμό όπως μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Έτσι λοιπόν, με μικρά και προσεκτικά βήματα, χτίζεται η Θύελλα του αύριο...

Μετά την δημιουργία του γραφείου τύπου της ομάδας μας τον Ιούνιο του 2015 και την δημιουργία της πρώτης ιστοσελίδας της ομάδας μας τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς - με την πολύτιμη βοήθεια της εταιρίας κατασκευής ιστοσελίδων e-think, μόλις ενάμιση χρόνο μετά κάνουμε το επόμενο βήμα και σας καλοσωρίζουμε στο νέο μας ανανεωμένο διαδικτυακό χώρο!

Ένα χώρος που σχεδιάστηκε με προσοχή και αγάπη για το παρελθόν, το παρόν αλλά και το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας από το γραφείο τύπου σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων Web Rely.

Το καινούργιο μας site σχεδιάστηκε με σκοπό την εύκολη και γρήγορη περιήγηση του επισκέπτη στα νέα της ομάδας μας, στα τμήματα υποδομών και παλαιμάχων της, την ιστορία της καθώς και το ρόστερ της.

Επίσης ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για την βαθμολογική κατάσταση του κάθε πρωταθλήματος - τμήματος της ομάδας μας και να ανατρέξει γρήγορα και εύκολα στις σελίδες του site αντλώντας πληροφορίες για τις διακρίσεις, τις εγκαταστάσεις, τους πολύτιμους χορηγούς μας καθώς και να συνδεθεί στα κυριότερα sosial media ακολουθώντας την ομάδας μας παντού, εύκολα και απλά με ένα και μόνο κλικ...

Τέλος, με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζουμε το e-shop μας το οποίο ευελπιστούμε με την αγάπη και την βοήθεια σας να γίνει γρήγορα ένας χώρος στον οποίο θα μπορεί ο κάθε φίλος της ομάδας να προμηθευτεί αναμνηστικά της, όσο κοντά ή μακριά κι' αν βρίσκεται...

Καλώς ορίσατε λοιπόν...

Το γραφείο τύπου Θύελλας Καμαρίου

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US