Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 09:12

Με απόλυτη επιτυχία και πολύ κέφι η χοροεσπερίδα μας (video)

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας μας.

Την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να έρθουν πιο κοντά είχαν οι φίλοι της ομάδας μας στην ετήσια χοροεσπερίδα της, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο ετήσιος χορός της ομάδας μας έγινε στον ανανεωμένο χώρο της ''Ταβέρνας Δημήτρης'' στο ΑΒΙΣ Καμαρίου το Σάββατο 17/2/18 με τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Δ.Σ. μας και να γεμίζει ασφυκτικά την αίθουσα. 

Η βραδιά ξεκίνησε με το όμορφο μενού που είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της ''Ταβέρνας Δημήτρης'' και στη συνέχεια το κέφι απογειώθηκε μέχρι πρωίας με την υπέροχη Στελλίνα Κονιτοπούλου και την ορχήστρα της.

Στα της βραδιάς το παρών έδωσαν εκτός των άλλων η ομάδα των Παλαιμάχων μας η οποία και αποδείχτηκε πως πέρα από το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλο ταλέντο στο χορό.

Βέβαια δεν έλειψε και η Ανδρική μας ομάδα η οποία άνοιξε τον χορό στο ξεκίνημα της βραδιάς.

Στο λόγο του ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Βλαβιανός Ιωσήφ μεταξύ άλλων τόνισε πως ''είμαστε μπροστά ίσως στην πιο ιστορική στιγμή στην ιστορία της ομάδας μας η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στην Γ' Εθνική κατηγορία'' ενώ στη συνέχεια τόνισε το σπουδαίο έργο που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας μας καθώς και το πως ο πιο σημαντικός παράγοντας για όλες αυτές τις επιτυχίες της ομάδας μέχρι σήμερα ήταν, είναι και θα είναι ο κόσμος της.

Το τέλος της βραδιάς βρήκε τους καλεσμένους να δίνουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. για την άριστη διοργάνωση της βραδιάς και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση μας οι οποία - όπως όλοι ευχήθηκαν - θα είναι τον Μάϊο πανηγυρίζοντας την άνοδο μας στην Γ' Εθνική κατηγορία!

Το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί όλους τους φίλους μας που έδωσαν το παρών στην ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας μας και ανανεώνει το ραντεβού της μαζί τους στις κερκίδες του Δ.Γ. Καμαρίου εν' όψει της τελικής ευθείας των θεσμών του Κυπέλλου ΕΠΣΚ και βέβαια του Πρωταθλήματος.

 

Δείτε στιγμές από την βραδιά όπως τις κατέγραψε η παρακάμερα του site μας:

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US