Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 20:40

Δε τους χαλά(ζ)ει τίποτα...

Νίκησαν Α.Σ. Ίου και χαλάζι οι Άνδρες μας οι οποίοι συνεχίζουν αήττητοι στη κορυφή του ομίλου μας.

Με μια ακόμη νίκη συνέχισαν την φετινή τους πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος οι Άνδρες μας, οι οποίοι επικράτησαν με 3-0 του Α.Σ. Ίου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής.
Έπειτα από αυτή την νίκη η ομάδα μας έφτασε τους 35 βαθμούς μετρώντας 11 νίκες σε 132παιχνίδια.

Η ομάδα μας επέβαλε τον ρυθμό της από την έναρξη του παιχνιδιού αλλά είχε την ''ατυχία'' να βρει απέναντι του τον καταπληκτικό απόψε 38χρονο Κώστα Καραμπίκα ο οποίος έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του πριν λύσει τον ''γόρδιο δεσμό'' ο Ερρίκος στο 38ο λεπτό της συνάντησης με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 43ο λεπτό και με την δυνατή βροχή να έχει γίνει χαλάζι ο Αποστολίδης έκανε το 2-0 για να κλείσει ο χορός των γκολ στο 56ο λεπτό ο Ρέτζο. 

Ο χορός των γκολ έκλεισε κάπου εκεί όπως σημειώσαμε με τους... ουρανούς όμως να ανοίγουν όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα να δούμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με συχνές εναλλαγές βροχής, καταιγίδας και χαλαζιού.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον κόσμο που βρέθηκε στο Δ.Γ. Καμαρίου και παρακολούθησε το παιχνίδι κάτω από αυτές τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και παράλληλα συγχαίρει τον Α.Σ. Ίου για τη άριστη εικόνα του μιας και έδειξε καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πόσο προσεκτική δουλειά γίνεται από τον κ. Καρραβά στο γειτονικό μας νησί στην επαναφορά της ομάδας στα ποδοσφαιρκά δρώμενα του νομού μας έπειτα από απουσία ετών...

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Σ. ΙΟΥ 3-0

Σκόρερς:
38' Ερρίκος 1-0
43' Αποστολίδης 2-0
56' Ρέτζο 3-0
 
Συνθέσεις:
Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Λύκος (61' Πάγια), Φίλων, Ρέτζο, Γιαννής, Μαυρομάτης, Δαβιλάς (64' Λεφάκης), Εγιουρούμ (56' Αρβανίτης)
Αναπληρωματικοί: Σπανός, Κόντρα, Μαντούσης, Δημητρακόπουλος
ΑΣ Ίου (Καραβάς): Καραμπίκας, Τασουλής, Στράκας Α., Κιαζίμι, Καρράς, Χάρος, Δράκος, Σπυράκης, Ξένιος, Νομικός, Ντόντα
Αναπληρωματικοί: Ιωαννίδης, Χάσα, Καλαθάς, Στράκας Ι., Μπάτσαλης

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US