Δευτέρα, 02 Απριλίου 2018 09:18

Κάλεσμα συντονιστικής επιτροπής Θηραίων πολιτών για το Νοσοκομείο

Ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας.

Κάλεσμα συντονιστικής επιτροπής Θηραίων πολιτών για το Νοσοκομείο

Εμείς οι πολίτες, μέλη της Θηραϊκής κοινωνίας ,η οποία στήριξε με όλες της τις δυνάμεις το άνοιγμα του Γ. Νοσοκομείου Θήρας με δημόσιο χαρακτήρα, διαπιστώνοντας τελευταία ‘περίεργες’ μεθοδεύσεις που στοχεύουν:
Στην καθήλωση του αεροπλάνου μας (Ιδρύματος Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού).Στην απομάκρυνση γιατρών από το Νοσοκομείο, που χρόνια προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα νησιά μας. 
Στην καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας των κρίσιμων τμημάτων του Νοσοκομείου (νεφρολογικό – αιμοκάθαρση κλπ).Στην άδικη επίθεση με ψεύδη, που δέχονται οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι μας.Στην απαξίωση της εθελοντικής προσφοράς συμπατριωτών μας στην υγεία.
Στην έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης μας από την ΑΕΜΥ Α.Ε.ΚαλούμεΌλους όσους ανησυχούν για τα θέματα υγείας του τόπου μας, την Μεγάλη Δευτέρα και ώρα 15:00 στον προαύλιο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου (ΔΑΠΠΟΣ) για να διαμαρτυρηθούμε και να συναποφασίσουμε τον τρόπο αντίδρασης μας στις παραπάνω μεθοδεύσεις.
Γιατί το Νοσοκομείο μας έγινε με χρήματα του ελληνικού λαού για όλους μας.Γιατί το νοσοκομείο μας έγινε για ΕΜΑΣ, απόΕΜΑΣ.ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΗΡΑΙΩΝΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.(Ακολουθούν υπογραφές 300 πολιτών.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US