Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 09:10

Συγχαρητήρια επιστολή Α.Ο. Πανναξιακού, την Μ. Τετάρτη στη Νάξο οι Άνδρες μας

Συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων εξέδωσε o A.O. Πανναξιακός.

Η επιστολή:


O Πανναξιακός Α.Ο συγχαίρει το φιλικό σωματείο της Θύελλας Καμαρίου για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του κυπέλλου Κυκλάδων με αντίπαλο ανώτερης κατηγορίας.
Eπίσης θα θέλαμε μέσα από αυτό το δελτίο τύπου να εγγυηθούμε για την άριστη φιλοξενία που θα τύχει η αποστολή της Θύελλας και οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο μεταξύ μας παιχνίδι.
Κλείνοντας θα θέλαμε να δώσουμε και τα συγχαρητήρια μας για την άκρως τιμητική 2η θέση στον 7ο όμιλο και παραμονή στην γ κατηγορία του Πανθηραικού.

 

Aύριο ο πρώτος αγώνας της 2ης φάσης του Πρωταθλήματος

Από το  ΔΑΚ Νάξου ξεκινά η 2η φάση του πρωταθλήματος για τους Άνδρες μας μιας και την Μ. Τετάρτη στις 19.00 φιλοξενούνται από τον Α.Ο. Πανναξιακό στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής. Στη διάρκεια αυτής της φάσης η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τους Α.Ο. Πανναξιακό και Α.Σ. Παμμηλιακό. Σημειώνεται πως η 4η ομάδα του ομίλου Λάβα Εμπορείου, αποχώρησε από την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Έτσι με την ομάδα μας να ξεκινά με +3 βαθμούς από την κατάκτηση της 1ης θέσης του ομίλου στη κανονική διάρκεια και τους  Α.Ο. Πανναξιακό και Α.Σ. Παμμηλιακό να έχουν από +1 βαθμό, η βαθμολογία του ομίλου έχει ως εξής 

Θύελλα Καμαρίου 9

Α.Ο. Πανναξιακός 7

Α.Σ. Παμμηλιακός 7

Λάβα Εμπορείου -3

*υπολογίζονται ήδη τα 2 παιχνίδια με την Λάβα Εμπορείου ως κερδισμένα με σκορ 3-0 α.α.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US