Τρίτη, 08 Μαϊος 2018 09:26

Σάββατο αφιερωμένο στον συνάνθρωπο

Ένα Σάββατο προσφοράς ήταν αυτό που πέρασε για την ομάδα μας.

Η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου είχε την ευκαιρία να προσφέρει βοήθεια στους συνανθρώπους μας και το κοινωνικό σύνολο πραγματοποιώντας δράσεις οι οποίες έλαβαν χώρα το Σάββατο 5/5/18.

Η αρχή έγινε με την καθιερωμένη Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης η οποία βρισκόταν στο Ιατρείο του Καμαρίου και με πρωτοστάτη τον Γ. Αρχηγό του Ανδρικού μας τμήματος κ. Κώστα Ρούσσο μέλη της και φίλοι της ομάδας μας συμμετείχαν για μια ακόμη χρονιά στον ιερό αυτό σκοπό.

Λίγες ώρες αργότερα το τμήμα Παλαιμάχων μας φιλοξένησε την ομάδα του Α.Ο. Πύργου στο Δ.Γ. Καμαρίου σε φιλική αναμέτρηση καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα διατεθεί σ' έναν μικρό συμπολίτη μας που τα έχει μεγάλη ανάγκη λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 3-1 υπέρ της ομάδας μας με τους Καρρά, Ρούσσος και Καλογεράκη να είναι οι σκόρερ μας..

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει το τμήμα Παλαιμάχων της το οποίο για μια ακόμη φορά απέδειξε πως είναι πιστό στις αρχές που το διακατέχουν όπως αυτές της προσφοράς, της αλληλεγύης και της στήριξης του συνανθρώπου μέσα από το ποδόσφαιρο. Eπίσης ευχαριστεί τους αθλητές, παράγοντες και φίλους της ομάδας μας οι οποίοι προσέφεραν για μια ακόμη φορά στον ιερό σκοπό της αιμοδοσίας.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US