Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 08:26

Με συγκέντρωση και προσήλωση για τον τελικό

Τον Α.Ο. Πανναξιακό υποδέχονται οι Άνδρες μας στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Την μαχητική ομάδα του Α.Ο. Πανναξιακού υποδέχεται το τμήμα Ανδρών μας στον αγώνα που είχε αναβληθεί λόγω καθυστέρησης τέλεσης του δρομολογίου του πλοίου που θα μετέφερε τους φιλοξενούμενους στο νησί μας.

Το παιχνίδι είναι άνευ βαθμολογικής σημασίας μιας και η ομάδα μας έχει ήδη προκριθεί μαθηματικά στον φετινό τελικό του πρωταθλήματος όπου στις 19/5/18 στο Δ.Α.Κ. Νάξου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου.

Παρ' όλα αυτά όλοι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι το οποίο είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν και σκοπός είναι μόνο η νίκη για την διατήρηση του αήττητου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας ξεκινά στις 13.15 στο Δ.Γ. Καμαρίου και το Δ.Σ. της ομάδας μας καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των δύο αυτών αξιόλογων ομάδων που πρωταγωνίστησαν για μια ακόμη χρονιά στο πρωτάθλημα ΕΠΣΚ καθώς και να γιορτάσει την πρόκριση στον φετινό τελικό και να εμψυχώσει την ομάδα μας για τον επερχόμενο αγώνα της χρονιάς!

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US