Κυριακή, 13 Μαϊος 2018 10:22

Μια ακόμη νίκη για τους Άνδρες μας

Διατήρησαν το αήττητο οι Άνδρες οι οποίοι επικράτησαν του Α.Ο. Πανναξιακού.

Στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε τον 2ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 1-0 επίτου Α.Ο. Πανναξιακού με το παιχνίδι να διακόπτεται στο ημίχρονο λόγω ανωτέρας βίας.

Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι αντίκρυσαν 3 φορές την κόκκινη κάρτα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου με τον Μπονιάκο να αντικρύζει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στη φάση του γκολ της ομάδας μας.

Ήταν το 27ο λεπτό όταν ο Ερρίκος εκτέλεσε φάουλ και ο Μαυρομάτης πλάσαρε εύστοχα από κοντινή απόσταση.

Στο 41ο λεπτό ο Κρητικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγο. Κατά την επιστροφή των ομάδων για την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ο μοναδικός αναπληρωματικός των φιλοξενούμενων Βρετός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και κλώτσησε την μπάλα με αποτέλεσμα να αποβληθεί και αυτός.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι αντιμετώπισαν προβλήμα τραυματισμού 3 παιχτών με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί ο αγώνας μιας και σύμφωνα με τον Κ.Α.Π. παιχνίδι διεξάγεται όταν μια από τις δύο ομάδες έχει στη διάθεση της εώς 7 παίχτες.

Την απόφαση για το τελικό σκορ του αγώνα την έχει τώρα η Π.Ε. της ΕΠΣΚ.

Παρ' όλα αυτά η ομάδα μας πανυγήρισε την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος όπου στις 19/5/18 θα νατιμετωπίσει τον Α.Ο. Μυκόνου στο Δ.Α.Κ. Νάξου.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1-0 (διακόπηκε)

Σκόρερς:

27' Μαυρομάτης

Συνθέσεις:
Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Τσουκαλάς, Λυγνός, Σπανός, Μαντούσης, Ρέντζο, Φίλων, Ερρίκος, Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης, Αρβανίτης
Αναπληρωματικοί: Δημητρακόπουλος, Νομικός, Εγιουρούμ, Κόντρα, Βλαβιανός, Δαβιλάς
Α.Ο. Πανναξιακός (Προμπονάς): Τσαιλάκης, Ανεβλαβής, Κρητικός, Μοσχονάς, Χαμηλοθώρης, Πιτταράς, Κωτσαρής, Καράι, Βαθρακοκοίλης, Στρατούρης, Μπονιάκος
Αναπληρωματικός: Βρεττός

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US