Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017 15:40

Με το δεξί στη νέα χρονιά

Τη νίκη με 4-0 κατέκτησε η ομάδα Ανδρών μας επί της αντίστοιχης του Α.Ο. Πάρου στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΚ.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο ΔΓ Καμαρίου το Σάββατο 21/1/17.

Τα γκολ που έκριναν την συνάντηση πέτυχαν οι Αρβανίτης με κοντινό πλασέ, Ερρίκος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Σέχου (ο οποίος έκανε την 1η του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδας μας) και με αριστερό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής και ο Σάμπα με κοντινό πλασέ έπειτα από ωραία προσπάθεια στο 21o, 28ο, 63ο και 67ο λεπτό της συνάντησης αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας συγχαίρει τους παίχτες και το προπονητικό τιμ για την σημερινή νίκη καθώς και τον φίλαθλο κόσμο του νησιού μας που παραβρέθηκε στο Δ.Γ. Καμαρίου και στήριξε τις προσπάθειες των παιχτών μας.

Η ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει στη Νάξο όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Φιλωτίου.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ – Α.Ο. ΠΑΡΟΥ 4-0

Σκόρερς:

21′ Αρβανίτης (σουτ) 1-0

28′ Ερρίκος (πέναλτι) 2-0

63′ Ερρίκος (σουτ) 3-0

67′ Σάμπα (σουτ) 4-0

 

Συνθέσεις:

Θύελλα Καμαρίου (Μιχάλης): Πασβαντόγλου, Λυγνός, Κάτσι, Μαντούσης (76′ Δημητρακόπουλος), Σπανός, Φίλων, Ερρίκος, Σέχου, Αρβανίτης (74′ Μπαλής), Δαβιλάς, Βλαβιανός (67′ Σάμπα)

Αναπληρωματικοί: Μπρίτσα, Πάγια, Σάμπα, Κόντρα, Μπαλλής, Δημητρακόπουλος, Βουλγαράκης

Α.Ο. Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Τετάου (74′ Βασιλάρης), Σαρρής Κ.Π., Τσούκε, Σκιαδάς, Φραντζεσκάκης, Χατζία, Αρκουλής (76′ Κληρονόμος), Γαβαλάς , Σένκα, Τριανταφυλλίδης, Γιουρτζίδης

Αναπληρωματικοί: Κρώνης, Σωτηρόπουλος, Χάλκο, Βασιλάρης, Χύσκα, Πρίνα, Κληρονόμος

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US