Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 16:10

Καλοσώρισμα Δημάρχου Θήρας

O Δήμαρχος Θήρας κ. Νικόλαος Ζώρζος καλοσωρίζει το νέο μας site με την παρακάτω επιστολή.

Τα τελευταία χρόνια, το νησί μας πρωταγωνιστεί στον αθλητικό τομέα, σημειώνοντας πολλές και επαναλαμβανόμενες επιτυχίες. Τόσο η συλλογική δουλειά όσο και η ατομική, έχουν οδηγήσει τους αθλητές και τις ομάδες του νησιού μας σε μεγαλύτερη καταξίωση και αναγνώριση.


Εύχομαι η καινούργια χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες και επίτευξη των στόχων του καθενός τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Δημοτική Αρχή στεκόμαστε πάντα δίπλα και στηρίζουμε έμπρακτα τον αθλητισμό που προάγει το ευ αγωνίζεσθε, τη σωματική και την ψυχική ευεξία, που διαπαιδαγωγεί και προωθεί βασικές κοινωνικές αξίες και φέρνει τις κοινότητες των ανθρώπων πιο κοντά.


Καλωσορίζουμε επίσης και την προσπάθεια που κάνει η ομάδα σας με τη νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα και την ψηφιακή της παρουσία. Η τεχνολογία λειτουργεί πλέον ως βασικός σύμμαχος επικοινωνίας και ενημέρωσης των φιλάθλων και των φίλων της ομάδας και η ισχυρή διαδικτυακή παρουσία ενισχύει τους σκοπούς και τις επιδιώξεις της ομάδας.


Καλή συνέχεια σε όλες τις προσπάθειες σας και πάντα επιτυχίες!

Νικόλαος Ζώρζος
Δήμαρχος Θήρας

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US