Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 13:32

Ευχαριστήρια επιστολή Α.Ο. Πάρου

Επιστολή με την οποία εκφράζει τα ευχαριστήρια του προς την ομάδα μας εξέδωσε ο Α.Ο. Πάρου.

Η επιστολή αναφέρεται σε όλο το χρονικό του πρόσφατου ταξιδιού του Α.Ο. Πάρου στο νησί μας και μεταξύ άλλων στην ομάδα μας και ειδικότερα στον κ. Φουστέρη Βαγγέλη.


Η επιστολή: 

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 ο Α.Ο Πάρου ταξίδεψε στο νησί της Σαντορίνης για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, με αποστολή τριών ομάδων μπάσκετ και δυο ομάδων ποδοσφαίρου.

Συνολικά 66 αθλητές και αθλήτριες, 4 προπονητές, 4 μέλη του Δ.Σ και 26 συνοδοί έδωσαν το παρών στους 6 αγώνες των ομάδων μας.

Όλα κύλισαν ομαλά στα παιχνίδια αυτά, με μοναδικό «μελανό» σημείο τους τραυματισμούς κάποιων αθλητών μας και ειδικά νεαρών ανήλικων παιδιών που συμμετείχαν στην ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, στο παιχνίδι μεταξύ του ΑΟ Πάρου με την Λάβα Εμπορείου.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το διαιτητικό «τρίο» στάθηκε κατώτερο των περιστάσεων όσον αφορά τα «πειθαρχικά θέματα» και ιδιαίτερα την προστασία των αθλητών μας καθώς έδειξαν μεγάλη ανοχή στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων. Ευτυχώς η έκβαση των τραυματισμών ήταν θετική οπότε κρατάμε τις ωραίες μόνο στιγμές αυτού του ταξιδιού.

Μέσα από αυτή την ανακοίνωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την βοήθεια που μας προσέφεραν στο συγκεκριμένο ταξίδι, την Έπαρχο Θήρας Κα. Θεώνη Λειβαδάρου για την θερμή φιλοξενία της, τον Έπαρχο Πάρου κ. Κωνσταντίνο Μπιζά για την ουσιαστική συμβολή του, τον Γενικό Αρχηγό της Θύελλας Καμαρίου Κ. Βαγγέλη Φουστέρη για τη συνδρομή του και τη φροντίδα τόσο σε αυτό όσο και στο προηγούμενο ταξίδι μας στην Σαντορίνη, όπως επίσης και το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Μάριο Γαλανό για το ενδιαφέρον που έδειξε στα θέματα της υγείας των τραυματισμένων αθλητών μας.

Μέσα από την ανακοίνωση μας, δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε την BLUE STAR FERRIES του ομίλου ATTICA GROUP, που για ακόμη μια φορά στάθηκε χορηγός και βοηθός μας στην δύσκολη προσπάθεια της μετακίνησης των ομάδων μας και ιδιαίτερα αυτής της πολυπληθούς αποστολής.


Eκ μέρους του Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΡΟΥ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US