Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 12:42

Πραγματική θύελλα τα ''Θυελλάκια'' μας!

Δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σημείωσαν τα ''Θυελλάκια'' μας!

Τα ''Θυελλάκια'' μας πέρασαν σαν... πραγματική θύελλα από το νησί της Πάρου κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια που έδωσαν μέσα στο Σαββατοκύριακο με Νηρέα και Μαρπησσαϊκό αντίστοιχα.

Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου όπου η Κ12 μας φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέα επικρατώντας με σκορ 3-5.

Το πρωί της Κυριακής, τα ''Θυελλάκια'' με τον αέρα μιας σημαντικής νίκης σημείωσαν και άλλη μια, επί του Μαρπησσαϊκού αυτή τη φορά, επικρατώντας με 0-4.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βλαβιανός και σύσσωμο το Δ.Σ. συγχαίρει την Κ12 μας για τις νίκες του και εκφράζει τα θερμά του ευχαριστήρια στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών μας για την σημαντική σουλειά που κάνουν στα τμήματα μας αλλά και σε όλους τους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή στο νησί της Πάρου.

Η δυναμική παρουσία των γονέων μας οπλίζει με κουράγιο για να συνεχίσουμε να γράφουμε όλοι μαζί ίσως το πιο σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της ομάδας μας μέχρι σήμερα και να πετυχαίνουμε τον πιο σημαντικό στόχο μας που είναι τα παιδιά μας να βρίσκονται κοντά μας μέσα στο γήπεδο!

Συγχαρητήρια ''Θυελλάκια''!

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US