Δευτέρα, 06 Μαϊος 2019 10:12

Και τώρα ποιός θα μας βάζει σε τάξη;

Από την εξέδρα των Αγγέλων θα βλέπει την αγαπημένη του Θύελλα, ο αγαπημένος φίλος μας Ιπποκράτης Αλεξίου.

Καμιά φορά θες να πεις πολλά, να γράψεις άλλα τόσα αλλά πρέπει να ξέρεις και πως θα το δεχθεί η μεριά για την οποία τα γράφεις...

Και ο φίλος Ιπποκράτης Αλεξίου αν δεν ήθελε κάτι ήταν οι φανφάρες και τα μεγάλα λόγια... Πάντα χαμογελούσε και έστριβε τη γωνιά όταν ξεκίναγαν.

Πάντα όμως ήταν εκεί όταν έκανε την εμφάνιση της η ανάγκη για προσφορά και βοήθεια. Βασικά δεν μπορούσες να σκεφτείς κάποιον άλλον πρώτα σε τέτοιες περιπτώσεις...

''Ποιός θα μας το κάνει αυτό; Ο Ίππο μπορεί'' έλεγαν όλα τα στόματα και ως δια μαγείας ο Ίππο πάντα μπορούσε! Χωρίς ανταμοιβή, χωρίς ανταπόδοση!

''Έλα φύγε ρε χαμένε μου! Για την ομάδα ρε... Σιγά τι κάναμε;'' μου έλεγε πάντοτε. Το τι έκανε και πόσο κόστιζε το ξέρουν λίγοι...

 

Ο Ίππο μας έφυγε από τη ζωή το ξημέρωμα της 5ης Μαϊου 2019 τόσο ήσυχα και αθόρυβα όσο όταν υπήρξε σε αυτήν. Με το κεφάλι ψηλά και με περίσσια υπερηφάνια!

Άλλωστε πάντα ήταν πίσω από τις κάμερες... Δεν ήθελε οι προβολείς να χτυπάνε πάνω του.

Είναι χιλιάδες οι γραμμές που μπορεί να γράψει κανείς για τον Άνθρωπο Ιπποκράτη Αλεξίου μα όπως προαναφέραμε δε τα ήθελε αυτά.

 

Το Δ.Σ. της ομάδας καθώς και όλη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στην σύζυγο και τα τέκνα του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον ναό της Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης στο Καμάρι την Τρίτη 7/5/2019 στις 17.00 και οι προπονήσεις των ακαδημιών μας αναβάλλονται για την συγκεκριμένη ημέρα.

 

Τα γειά και τα αντίο φίλε δεν αρμόζουν σε σένα... Άλλωστε το ξέρουμε πως στην κερκίδα των αγγέλων μας θα ακούγεται μια φωνή που θα λέει '' Ησυχία, ξεκινάει η Θύελλα''...

Σ' ευχαριστούμε για όλα!

Τα λέμε στον επόμενο αγώνα φίλε...

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US