Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 13:50

Η δήλωση του Βαγγέλη Χαντέ για το παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό

Την παρακάτω δήλωση παραχώρησε ο τεχνικός της ομάδας μας Βαγγέλης Χαντές, έπειτα από το νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανθηραϊκό:

 «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, νομίζω είχαμε καθολική υπεροχή για 65-70 λεπτά. Στο α’ ημίχρονο εμείς ήμασταν οι μοναδικοί που προσπάθησαν να δημιουργήσουν καταστάσεις. Ο Πανθηραϊκός μπήκε πολύ παθητικά στο ματς, είχαμε τις ευκαιρίες να προηγηθούμε στο πρώτο ημίχρονο, το καταφέραμε και έγινε το 1-0.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε με την ίδια φιλοσοφία, ο Πανθηραϊκός προσπάθησε να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Μέχρι το 70’ είχαμε τις φάσεις να τελειώσουμε το ματς. Μετά είχαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα, είχαμε κάποια προβλήματα, παίκτες οι οποίοι ξέραμε ότι δεν μπορούν να δώσουν το 100% για 90 λεπτά, όπως ο Ερρίκος που έχει τον τραυματισμό αλλά και ο Ζέλο.

Νομίζω διαχειριστήκαμε καλά το ματς, δε μπορώ να θυμηθώ καθαρή ευκαιρία του Πανθηραϊκού, μόνο στα τελευταία 15-20 λεπτά και με την αριθμητική υπεροχή που είχε προσπάθησε να μας πιέσει κυρίως ανορθόδοξα αλλά ανταπεξήλθαμε πολύ καλά.

Συγχαρητήρια σε όλους, νομίζω είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη. Για μας δεν είναι κάτι παραπάνω από τρεις βαθμοί, καταλαβαίνω ότι όλοι οι υπόλοιποι χαίρονται πάρα πολύ αυτή τη νίκη. Σίγουρα είναι αφιερωμένη στον κόσμο που ήρθε σήμερα να μας στηρίξει αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα. Δεν το κάναμε αυτό δεκαπέντε μέρες, με Κερατσίνι και Καλλιθέα και το πληρώσαμε. Δεν πρέπει να ξαναγίνει».

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US