Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019 17:32

Η δήλωση του Βαγγέλη Χαντέ για την ήττα από το Μοσχάτο

Ο Βαγγέλης Χαντές μετά το παιχνίδι με το Μοσχάτο, που έφερε την πρώτη εντός έδρας ήττα (2-0) παραχώρησε την εξής δήλωση:

 

«Νομίζω ότι είχαμε ένα πολύ κακό α’ ημίχρονο για μας, σίγουρα το λάθος που κάνουμε στο πρώτο γκολ, τρώμε ένα πάρα πολύ φθηνό γκολ από διώξιμο του αντιπάλου στον άξονα, τυφλό διώξιμο, ουσιαστικά καταφέραμε να δεχθούμε αυτό το τέρμα και μπήκαμε στη διαδικασία να κυνηγήσουμε το παιχνίδι.

Αλλά παρ’ όλα αυτά το Μοσχάτο στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερο από εμάς και δικαιούται να προηγείται στο σκορ.

Στο β’ ημίχρονο μπήκαμε πάρα πολύ δυνατά, ισορροπήσαμε το παιχνίδι στο απόλυτο. Είχαμε τρεις ευκαιρίες πάρα πολύ καλές να ισοφαρίσουμε, στο διάστημα 50’-65’ νομίζω, και με το δοκάρι και με άλλες δύο φάσεις.

Δεν καταφέραμε εκείνη τη στιγμή να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια, και από ένα λάθος προσωπικό δεχθήκαμε και δεύτερο τέρμα.

Βρεθήκαμε με 2-0 στο σκορ απέναντι σε μα πολύ καλή ομάδα, νομίζω μετά ψυχολογικά δεν είχαμε την εικόνα που θα έπρεπε, και την κατάσταση που θα έπρεπε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Απειλήσαμε βέβαια, δεν καταφέραμε να μπούμε στο ματς κι έληξε αρνητικά για εμάς το απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πέναλτι που ζητάει η Θύελλα Καμαρίου, απάντησε:

«Μη με ξαναρωτήσετε για φάσεις ή διαιτητές. Δεν είναι δικιά μου δουλειά, είναι δουλειά άλλων. Εγώ μιλάω μόνο για το παιχνίδι, για την εικόνα και κατάσταση της ομάδος μου. Από κει και πέρα, τα υπόλοιπα όλα είναι για άλλους, δεν είναι για μένα».

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US