Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020 14:56

Δε σταμάτησε ούτε στη Μύκονο η ομάδα μας, διπλό με Ντινιωτάκη - Αργυρίου

Ούτε στη Μύκονο δεν σταμάτησε η ομάδα μας, που έσπασε το αήττητο που κρατούσε η Άνω Μερά εντός έδρας. 

Στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής η Θύελλα Καμαρίου φιλοξενήθηκε από την Άνω Μερά και πήρε μια σπουδαία νίκη με σκορ 2-0, φτάνοντας έτσι στους 38 βαθμούς, κρατώντας το +4 από την 2η Καλλιθέα. 

Στα του παιχνιδιού, η ομάδα μας τα πρώτα λεπτά έγινε απειλητική με το Μπουσάι και τον Αργυρίου, χωρίς όμως να καρποφορήσουν οι προσπάθειές τους. 

Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα στο 34' ο Αργυρίου βρέθηκε εντός περιοχής σε θέση βολής, σούταρε, ο Παλιούρας απέκρουσε προσωρινά και στην επαναφορά ο Ντινιωτάκης έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για να ανοίξει το σκορ (0-1)! 

Λίγο πριν τη λήξη του α' μέρους έπειτα από μπαλιά του Αργυρίου στο Ντινιωτάκη, ο δεύτερος δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. 

Μια ακόμα καλή στιγμή είχε η ομάδα μας με την έναρξη του β' μέρους, όταν την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φύτρου έστειλε κόρνερ ο πορτιέρο της Άνω Μεράς. 

Ο δυνατός άνεμος που έπνεε καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων. 

Στις καθυστερήσεις και πιο συγκεκριμένα στο 91'ο Αργυρίου από αριστερά με ωραία ατομική προσπάθεια νίκησε τον Παλιούρα για να διαμορφώσει το τελικό 0-2 για την ομάδα μας! 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: 

ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Παλιούρας, Κωφοκώτσιος, Καλαγκάνης (70' Ξενάκης), Ντατίδης, Αχείμαστος, Μεζίνι (70' Κέμπε), Λεσάι, Σαββίδης, Λένγκα, Παλαιοπάνος (46' Νάκας), Σούλτσε (85' Καλαμάρης)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Μπουσάι, Ερρίκος, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας, Σιμιτσής (47' Πούτσι),  Μαλάι, Ζέλο, Φύτρος (81' Δήμος), Ντινιωτάκης (77' Βεζυρτζόγλου), Αργυρίου

 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US