Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020 18:35

Με σκορ 0-3 επί του Πανθηραϊκού επέστρεψε στις νίκες η ομάδα μας!

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η ομάδα μας στις νίκες καθώς πήρε μεγάλο διπλό επί του Πανθηραϊκού με σκορ 0-3!

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με πάθος και έπαιξε κατά μεγάλα διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. 

Στο 30ο λεπτό ο Αρκούδας άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας έπειτα από φάουλ του Φύτρου ενώ η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση καταγράφηκε στο 42ο λεπτό όταν ο επόπτης ακύρωσε τέρμα του Πανθηραϊκού με το Μπιρμπίλι ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Λούκα με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Εκεί υπήρξε διακοπή 15 λεπτών, καθώς ο επόπτης αρχικά ενώ ακύρωσε το γκολ, έπειτα από συζήτηση με το διαιτητή αποφάσισαν να κατακυρώσουν το τέρμα, όμως εν τέλει μετά από διαβούλευση μεταξύ τους κράτησαν την πρωταρχική απόφαση και το γκολ δε μέτρησε. 

Στο 60ο λεπτό η Θύελλα σημείωσε και δεύτερο τέρμα αυτή τη φορά με το Ζέλο, πάλι έπειτα από άρτια εκτέλεση φάουλ του Φύτρου. 

Πέντε λεπτά αργότερα και ενώ οι πανηγυρισμοί δεν είχαν ακόμα κοπάσει, ο Ντινιωτάκης νίκησε τον Ζωντό και διαμόρφωσε το τελικό 0-3! 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ: Ζωντός, Τσόπελας, Χούσα, Μπίρμπιλι, Λούκα, Παληγεώργος, Παπασάββας, Αντωνιάδης (50' Βαλβανόπουλος), Κορακιανίτης, Κόντι,  Κορέτα (70’ Περιάλης)

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Ερρίκος, Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Αρκούδας (77’ Σπανός), Φύτρος (69’ Δήμος), Ζέλο (66’ Βεζιρτζόγλου), Σιμιτσής, Αργυρίου, Καραλής, Ντινιωτάκης (69’ Δωματάς)

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ:

 8' Σέντρα του Φύτρου, θα βγεί ο Ζωντός προ του Καραλή και θα μαζέψει

17' Σουτ του Παληγεώργου, άουτ η μπάλα!

31' Εκτέλεση κόρνερ του Κόντι, διώχνει ο Ανδριόλας

30' ΓΚΟΛ! Άρτια εκτελεσμένο φάουλ από το Φύτρο, ο Αρκούδας που έχει προωθηθεί θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. 0-1!

42' Εκτέλεση φάουλ του Λούκα, ο Μπιρμπίλι θα ισοφαρίσει με το κεφάλι όμως ο επόπτης έχει σηκώσει οφ-σάιντ. Στη συνέχεια θα το πάρει πίσω και θα κατακυρώσει το γκολ όμως τελικά θα παραμείνει στην αρχική του απόφαση. Λήξη α' μέρους με την ομάδα μας να είναι μπροστά με σκορ 0-1. 

55' Σέντρα-σουτ του Κόντι, στην αγκαλιά του Ανδριόλα η μπάλα

60' ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ του Φύτρου, απόκρουση του Ζωντού, ο Ζέλο θα βρεθεί εκεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. 

63' Ο Ερρίκος θα κάνει κούρσα από δεξιά, θα σεντράρει, ο Ζωντός θα βγει και θα αποκρούσει. 

65' ΓΚΟΛ! Ο Ανδριόλας θα βρει τον Αργυρίου με μεγάλη μπαλιά, ο δεύτερος θα βγάλει μόνο το Ντινιωτάκη απέναντι στο Ζωντό ο οποίος θα βρει τη μπάλα με μια επαφή και θα τον νικήσει για το 0-3!

76' Σέντρα του Δωματά, ο Ζωντός θα κάνει έξοδο και θα απεσωβήσει τον κίνδυνο. 

82' Ο Βεζιρτζόγλου θα απειλήσει με κεφαλιά, μπλοκάρει ο Ζωντός. 

85' Ο Βεζιρτζόγλου θα πασάρει για τον Αργυρίου, εκείνος απειλεί με κεφαλιά, μαζεύει ο Ζωντός. 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

Ποδοσφαιρική ομάδα Σαντορίνης με

έδρα το Καμάρι Σαντορίνης

 

    FOLLOW US